Hej Maria!
Tak for alle de lækre retter du deler med os herinde – det giver i hvert fald mig rigtig meget inspiration.
Jeg tænkte blot på, om du er opmærksom på, at den soyarimmet laks af hygiejnemæssige årsager skal fryses 24 timer før du starter din marinering?
Mange tak, det er jeg rigtig glad for :) Tak fordi du kommenterer det – jeg er opmærksom på det, men jeg må indrømme at jeg indbimellem tager det med et gran salt, da jeg synes at meget af den gode smag forsvinder når fisk bliver frosset ned! Så indimellem når vi køber stort ind fryser vi det ned, men hvis vi køber fisken helt frisk, så synes jeg næsten at det er synd at fryse den :) Men igen, mange tak fordi du kommenterer på det!
Hej Maria!
Tak for alle de lækre retter du deler med os herinde – det giver i hvert fald mig rigtig meget inspiration.
Jeg tænkte blot på, om du er opmærksom på, at den soyarimmet laks af hygiejnemæssige årsager skal fryses 24 timer før du starter din marinering?
Hilsen Camilla