Grøn kyllinge-æggepande
Det der med at bo alene har skam sine fordele. En af dem er at maden ikke står på bordet kl dut og så skal der spises. (Selvfølgelig er det også rart, at der aldrig er kamp om sofaen og tv’et). Det hører mere til undtagelsen end reglen at jeg laver mad til kl 6 // Tit og ofte står den på træning til kl 9 og så er det ikke det helt stor madhurlumhej der trækker. For at skære ind til benet så er jeg ret vild med “tøm køleskabet”-mad. I alt sin enkelthed at stege en masse grøntsager, tage nogle kød/kyllinge/fiske-rester og blande det hele på en pande med en æggemasse. Bum og så er der serveret med en tomatsalat og en rigtig masse pesto!
Denne opskrift er skam blot inspiration – for ALT (stort set) fungerer sammen på en pande!
Grøn kyllinge-æggepande
2-3 personer
1/2 hoved broccoli
2 stængler blegselleri
1 porrer
2 kyllingebryster
1 stor spsk. pesto
4 æg
4 spsk. mælk
2 spsk. hytteost
Salt og peber
Tørrede krydderurter (fx. timian, rosmarin, basilikum)
1 forårsløg, fint hakket
- Skær broccolien i små bukketter og blegselleri og porrer i skiver
- Tø kyllingebrysterne op eller steg de ferske på panden (andre kødrester kan sagtens bruges)
- Skær kyllingebrysterne i mindre bidder
- Bland æg, mælk, hyggeost, salt, peber, krydderurter og forårsløg i en skål
- Varm olie på en stor pande
- Steg broccoli, blegselleri og porrer ved middelvarme i ca. 5 min.
- Tilsæt pestoen og fordel den godt
- Tilsæt kyllingen
- Tilsætt æggeblandingen og lad det hygge sig ind til æggemassen har sat sig
- Rør lidt ind imellem til du er tilfreds :)
Velbekomme!
Følg bloggen på Bloglovin' og Facebook
Ingen kommentarer endnu