GRØNTSAGSPAKKER på grill

SVINEMØRBRAD med fyld

Svinemørbrad med fyld

Svinemørbrad er virkelig lækkert hvis det bliver gjort lækkert. Og er det så besværligt? NEJ overhovedt ikke! Hvis du endnu ikke har prøvet letsprængt svinemørbrad, som er min absolutte livret, så er det da i hvert fald på tide.

Fyldt svinemørbrad svøbt i parmaskinke er en ret, som er lige så nem og hurtig som en hverdagsret og lige så fin og velsmagende som gæstemad. Fyldet kan laves på utrolig mange måder, så i princippet kan du dykke i køleskabet og se hvad du kan finde. Og hvis det skal være rigtig mums kan denne pesto bruges.

Svinemørbrad med fyld

Svinemørbrad med fyld

Svinemørbrad med fyld

Svinemørbrad med fyld

2 svinemørbrad
250 g. champignoner
50 g. soltørrede tomater
2 håndfulde spinat
25 g. parmesan
2 store kviste rosmarin
2 spsk. valnødder
1/2-1 spsk. citronsaft
Salt og peber
6-8 skiver parmaskinke

  1. Fjern fedtet fra de to mørbrad og dup dem tørre
  2. Blend champignoner, soltørrede tomater, spinat, parmesan, rosmarin, valnødder, citronsaft, salt og peber til en pestoligende masse
  3. Forvarm ovnen til 200 grader
  4. Skær et dybt snit på langs i begge svinemørbrad
  5. Fyld pesto i revnerne og gem resten som tilbehør
  6. Læg 3-4 skiver parmaskinke ved siden af hinanden og rul det om svinemørbrad (gentag med den anden)
  7. Læg begge i et ildfast fad
  8. Stil fadet i ovnen i 20 min. (centertemperatur skav være på ca. 65 grader)

Velbekomme!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GRØNTSAGSPAKKER på grill